head_banner

Nūhou

Ua koho ʻia ʻo Liding Environmental Protection ma ka 2022 "One Belt, One Road" i ʻōlelo ʻia Catalog of Ecological and Environmental Management Technologies and Products

Ma hope o ka hoʻolaha ʻana a me ka loiloi ʻana o ka ʻoihana e ka "Belt and Road" Ecological Industry Cooperation Working Committee o Kina Environmental Protection Federation, ua koho ʻia ʻo Liding Environmental Protection i hoʻomaikaʻi ʻia a hoʻomaikaʻi ʻia ka de-nitrification a me ka phosphorus removal biofilm wastewater treatment process i koho ʻia e like me ka papa inoa o 2022 "Belt. a me Alanui" ecological a me ka hooponopono kaiapuni 'enehana a me nā huahana, a ua hoolaha ia ma ka "Belt a me alanui" Economic a me Environmental Cooperation Forum.

Ua hoʻokumu ʻia ʻo Jiangsu Liding Environmental Protection Equipment Co., Ltd. i ʻAukake 2013, i hana nui ʻia i ka hoʻolālā, noiʻi a me ka hoʻomohala ʻana, ka hana ʻana, ke kūʻai aku, hoʻokomo, hana a me nā lawelawe hoʻāʻo o nā lako ʻōnaehana decentralized wastewater treatment system.Aia ke keʻena poʻo ma Suzhou Industrial Park, he 10 mau lālā hana papahana pae kalana, 2 mau lālā hana a me 6 mau lālā panalāʻau.

ʻO kā mākou ʻoihana nui e pili ana i ka mālama ʻana i kēlā me kēia lā o ka "hale 0.3 ~ 10000T" a me ka hoʻomaʻemaʻe wai ʻelua mau māla, 9 moʻo o nā huahana [home machine scavenger moʻo, Beluga moʻo LD-SA hoʻomaʻemaʻe pahu, LD-SC, LD-SMBR i hoʻohui ʻia i nā lako hana ʻino. , Blue Whale series LD-JM kūlanakauhale-level hui wai mea kanu, LD -BZ prefabricated pumping station, LD-SLE leachate, LD-SDW wai hoʻomaʻemaʻe lako, peach jellyfish series LD-iCloudDat intelligent cloud platform].Hoʻolaha ʻia nā hihia o ka hui ma mua o 500 mau kauhale hoʻokele a me 5000 mau kauhale kūlohelohe ma Kina, a ua hoʻohana nui ʻia nā huahana ma mua o 20 mau panalāʻau e like me Jiangsu, Anhui, Henan, Shanghai, Shandong, Zhejiang, Hunan, Hubei a ʻoi aku ma mua o 10 mau ʻāina. e like me Vietnam, Cambodia a me Philippine ma waho.

Pale Kaiapuni Liding

Hoʻomaʻamaʻa mau ʻo Liding i ka hoʻokō paʻa o ka mea kūʻai aku o "hana i ke kūlanakauhale, kū i ke kūlanakauhale", kanaka-oriented, hoʻomau i ka ʻepekema a me ka ʻenehana noiʻi a me ka hoʻomohala ʻana i ka hoʻopukapuka waiwai, e hana i kahi haʻawina haʻahaʻa i ke kūkulu ʻana i ka nani Kina.


Ka manawa hoʻouna: Jan-13-2023